måndag

HEM

FlipFlop är en finlandssvensk barnmusikorkester som spelar glad och fartfylld, men också tankeväckande och känslosam musik. FlipFlops sånger består av blandade musikstilar. På repertoaren finns bl.a. jazziga, folkliga, poppiga och rockiga influenser. Alla sånger är nykomponerade och skrivna av arbetsgruppen.

Följ med på FlipFlops musikäventyr med fascinerande rytmer och roliga, fantasifulla låtar! På våra spelningar får du dessutom träffa den oemotståndlige dansanta grodan Filippa!

I mars år 2015 höll FlipFlop sin första skivreleasekonsert i Sellosalen. I oktober 2018 kommer vi äntligen ut med vår ny skiva "Simma". Vi håller den 6.11 en sluten skivreleasekonsert på G18.

Vår första skiva "FlipFlop" finns till salu på Luckan i Kyrkslätt, Karis och Åbo, på Galleri Karija i Ingå och på Unga teatern i Esbo. Vår nya "Simma" skiva finns för tillfället till salu endast på Luckan i Kyrkslätt och på Unga teatern. På våra spelningar säljer vi förstås också våra skivor & t-skjortor. Vi kan också skicka  en skiva till dej per post till dej, så hör av dej om du vill ha en!🎤🎹🥁🎸🎻🎷🎺🎭🎧Här kan ni ladda ner Simma skivan; https://flipflopmusik.bandcamp.com

Konstnären och illustratören Linda Bondestam har illustrerat vår hemsidas fina bilder som också finns på våra skivomslag!
 
Sprid gärna ordet om FlipFlop och dela med dej denna sida genom symbolerna nertill (e-post, blogg, instagram, twitter och facebook)!