måndag

HEM

FlipFlop är en finlandssvensk barnmusikorkester som spelar glad och fartfylld, men också tankeväckande och känslosam musik. FlipFlops sånger består av blandade musikstilar. På repertoaren finns bl.a. jazziga, folkliga, poppiga och rockiga influenser. Alla sånger är nykomponerade och skrivna av arbetsgruppen.

Följ med på FlipFlops musikäventyr med fascinerande rytmer och roliga, fantasifulla låtar! På våra spelningar får du dessutom träffa den oemotståndlige dansanta grodan Filippa!

I mars år 2015 höll FlipFlop sin första skivreleasekonsert i Sellosalen. Skivan "FlipFlop" med 12  låtar finns till salu på Luckan i Kyrkslätt, Karis, Åbo, Kristinestad och i Ingå på Galleri Karaija för 15 €. På våra spelningar säljer vi förstås också våra skivor & t-skjortor. I oktober 2018 kommer bandet ut med en ny skiva. Här via länken kan du tjuvtitta på några låtar från den nya skivan, som FlipFlop uppträdde med i "Vår musik" programmet i juni; https://arenan.yle.fi/barn/1-2450993/s/1-50004609

Här är en trailer från FlipFlops skivreleasekonsert gjord av Sara Forsius; http://youtu.be/262oHl6LtSE 

Och här är en trailer från bandets spelning i Nordhuset (okt. 2015), som är ihopklippt av Mats Sund; https://youtu.be/v4yXNS8AK0U

Här kan du kika på FlipFlops RockenRoll video;

Konstnären och illustratören Linda Bondestam har illustrerat vår hemsidas fina bilder som också finns på vårt skivomslag!
 
Sprid gärna ordet om FlipFlop och dela med dej denna sida genom symbolerna nertill (e-post, blogg, instagram, twitter och facebook).