måndag

HEM

FlipFlop är en finlandssvensk barnmusikorkester som spelar glad och fartfylld, men också tankeväckande och känslosam musik. FlipFlops sånger består av blandade musikstilar. På repertoaren finns bl.a. jazziga, folkliga och rockiga influenser. Alla sånger är nykomponerade och skrivna av arbetsgruppen.

Följ med på FlipFlops musikäventyr med fascinerande rytmer och roliga, fantasifulla låtar! På våra spelningar får du dessutom träffa den oemotståndlige grodan Filippa!

I mars år 2015 höll FlipFlop sin första skivreleasekonsert i Sellosalen. Skivan "FlipFlop" med 12  egna låtar finns till salu på Luckan i Kyrkslätt, Karis, Åbo och Kristinestad  och i Ingå på Galleri Karaija för 15 €. På våra spelningar säljer vi förstås också våra skivor & t-skjortor. På hösten 2018 kommer bandet ut med en ny skiva.

Här är en trailer från FlipFlops skivreleasekonsert gjord av Sara Forsius; http://youtu.be/262oHl6LtSE 

Och här är en trailer från bandets spelning i Nordhuset i oktober 2015, ihopklippt av Mats Sund; https://youtu.be/v4yXNS8AK0U

Här kan du kika på FlipFlops RockenRoll video;

Konstnären och illustratören Linda Bondestam har illustrerat vår hemsidas fina bilder som också finns på vårt skivomslag!
 
Sprid gärna ordet om FlipFlop och dela med dej denna sida genom symbolerna nertill (e-post, blogg, instagram, twitter och facebook).