måndag

HEM

FlipFlop är en finlandssvensk barnmusikorkester som spelar glad och fartfylld, men också tankeväckande och känslosam musik. FlipFlops sånger består av blandade musikstilar. På repertoaren finns bl.a. jazziga, folkliga, poppiga och rockiga influenser. Alla sånger är nykomponerade och skrivna av arbetsgruppen.

Följ med på FlipFlops musikäventyr med fascinerande rytmer och roliga, fantasifulla låtar! På våra spelningar får du dessutom träffa den oemotståndlige dansanta grodan Filippa!

I mars år 2015 höll FlipFlop sin första skivreleasekonsert i Sellosalen. I oktober 2018 kom vi ut med vår ny skiva "Simma" och höll en skivreleasekonsert på G18. Här på arenan kan du se på vår härliga Simma musikvideoanimation; https://arenan.yle.fi/1-50211362

Vår nya "Simma" skiva finns för tillfället till salu på Molnfabriken i Hfors (Skarpskyttegatan 5) och på Luckan i Kyrkslätt. Vår första skiva "FlipFlop" finns till salu förutom på ovannämnda ställen på Luckan i Karis och Åbo och på Galleri Karija i Ingå. På våra spelningar säljer vi förstås också våra skivor & t-skjortor. Vi kan också skicka  en skiva till dej per post till dej, så hör av dej om du vill ha en!🎤🎹🥁🎸🎻🎷🎺🎭🎧Här kan ni ladda ner Simma skivan; https://flipflopmusik.bandcamp.com

Konstnären och illustratören Linda Bondestam har illustrerat vår hemsidas fina bilder som också finns på våra skivomslag!
 
Sprid gärna ordet om FlipFlop och dela med dej denna sida genom symbolerna nertill (e-post, blogg, instagram, twitter och facebook)!